Nouw

  • Skrevet 30.08.2016
  • Klokken 14:42

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 3818511487


kommentarer: Ingen kommentarerDIY - Skrivebord

  • Skrevet 28.08.2016
  • Klokken 20:08

 

Jeg kjøpte dette gamle kjøkkenbordet via finn.no for ett halvt år siden. Jeg har lenge ønsket meg et skrivebord med dreide ben, og dette passet midt i blinken. Det er kanskje en klisjé å si det, men møblene jeg kjøper brukt har ofte en større verdi for meg enn de jeg kjøper i butikk. Jeg elsker oppussingsprosjekter der jeg kan gjøre ting til mitt eget, dog må jeg innrømme at dette ble et større prosjekt enn jeg hadde sett for meg.

Malingsfjerner er i seg selv et herk å jobbe med, men de dreide bordbenene gjorde saken ikke lettere. Malingsfjerner gjør at malingen bobler, og at det bare er å fjerne den med f.eks. et spakkeljern. Dette er i midlertidig et grisete arbeid, og det var svært vanskelig å komme til i kriker og kroker. Jeg oppdaget så at det var nok et lag med maling under, og denne lot seg ikke fjerne. Her måtte jeg fram med pussemaskinen. Jeg brukte mange dager på å fjerne maling fra de store overflatene. Dette skyldes nok at pussemakinen jeg hadde var både liten og av dårlig kvalitet. 

Bordbenene bydde nok en gang på problemer. Her kom ikke pussemaskinen til, og jeg var derfor nødt til å bruke fil. Denne delen av oppussingen tok lengst tid. Jeg kan ikke huske nøyaktig antall timer jeg brukte, men det var såpass at jeg nesten ga opp prosjektet. Hadde det ikke vært for fargen på malingen (lakserosa) hadde jeg kanskje ikke vært så nøye. Jeg er nå i etterkant glad for at jeg tok meg tiden og gjorde det ordentlig. Siste finish på skrivebordet var å male undersiden av topplaten i en lys olivenfarge, beise treverket for å gi det en "gammeldags look", og sette på en ny knott på skuffen. 

 


kommentarer: Én kommentarSommerferie på Santorini

  • Skrevet 08.08.2016
  • Klokken 18:55

Her er et par av bildene fra ferieturen på Santorini. De fleste av bildene under er fra Fira og Oia, som er turistattraksjonene på Santorini, men hotellet vi bodde på lå i Kamari. Vi var der i slutten av juni, noe jeg er veldig glad for nå i ettertid. Høysesongen starter ikke før ut i juli- august, men allerede var det enorme mengder mennesker på øya. Smale gater, høy temperatur, og mye folk, gjorde det vanskelig å komme seg fram i byene. Dette merket vi spesielt i Oia. Men som dere kan se på et av bildene under var de store folkemengdene en severdighet i seg selv.

Alt i alt hadde vi en kjempefin tur, til tross for at det var litt folksomt, og jeg kan anbefale Santorini som reisemål dersom du er ute etter sol og varme.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


kommentarer: Én kommentarEsther Monshouwer

Jeg er en kvinne på 23 år, tatt bachelorgrad i Tromsø og studerer nå i Trondheim. Bloggen min handler om mote, sminke, inspirasjon, og litt om hverdagen min. Konktakt: esther_monshouwer@hotmail.com.
hits