Interiør - Nye Lenestoler

 • Skrevet 31.03.2015
 • Klokken 18:59

 

Svigerfar fant disse to lekre lenestolene til oss på nett. Dessverre er det ikke plass til dem i leiligheten hvor vi bor for øyeblikket, men forhåpentligvis blir det hus-kjøp innen det neste året. I mellomtiden står stolene godt i hus hos svigers. 

#interiør #newin #lenestol #stol #møbler #interior


kommentarer: 2Get Inspired

 • Skrevet 24.03.2015
 • Klokken 18:40Jeg har alltid vært glad i å tegne, men har av en eller annen grunn ikke gjort det på flere år. Da jeg kom over disse tegningene på pinterest ble jeg veldig inspirert til å ta opp hobbyen igjen. Jeg er på langt nær like flink som tegnerne bak disse bildene, men som de sier, øvelse gjør mester.

 

#hobby #tegning #drawing #pinterest #inspo #inspirasjon #inspiration


kommentarer: Én kommentarSpring Outfit!

 • Skrevet 21.03.2015
 • Klokken 13:48

kommentarer: 6Lindex favoritter

 • Skrevet 20.03.2015
 • Klokken 10:47

 

Kimono 699 NOK   //   Topp 199 NOK

 


Bukse 299 NOK   //   Bukse 599 NOK

Solbrille gull 79,50 NOK   //   Solbrille svart 79,50 NOK

 Svart bukse 399 NOK   //   Shorts 199 NOK

 


Topp striper 99 NOK   //   Topp grå 99 NOK

 

#mote #lindex #fashion #klær #sommer #cravings #favoritter


kommentarer: 4Bedrooms

 • Skrevet 16.03.2015
 • Klokken 22:17

kommentarer: 34 Makeup Bag Essentials!

 • Skrevet 12.03.2015
 • Klokken 21:51

 

Det handler ikke om hvor mange produkter du har, men om å finne de produktene som passer deg. Det er for eksempel veldig viktig at du velger en BB Cream eller foundation som er tilpasset din hudtype (og ikke minst hudtone). At huden skal se sunn og naturlig ut er det absolutt viktigste med hele sminkerutinen. Dersom du er i tvil på hvilket merke du skal velge er det mulig å spørre om små testere på parfymeriet eller gjøre litt research på nett. Under kan dere se mine 4 "must haves" innen sminke nå mot sommeren.
BB Cream

 

 

 1. BB Cream ~ Jeg liker å bruke BB cream hele året, men syns det er spesielt viktig mot sommeren. Da er det deilig å la huden puste litt, og la den naturlige gløden komme fram. BB Cream gir masse fuktighet til huden, noe som kan komme godt med i sommervarmen. 

Bronzer

 

 

 2. Bronzer ~ Jeg, som veldig mange andre, elsker bronzer! Huden får en fin utstråling og varme, samtidig som man kan skape dybde i ansiktet ved hjelp av litt contouring. Min favoritt for tiden er Guerlain sin bronzer. Den har litt skimmer i seg, men det vises bare i sollys. 

Brow

 

 

 3. Brow ~ Jeg gir øyenbrynene mye oppmerksomhet når jeg sminker meg. Ofte fyller jeg inn brynene litt selv om jeg ellers ikke har på meg sminke. Noen er skapt med fyldige bryn, men for oss andre finnes det en del produkter som kan være til hjelp. Av brynprodukter er den mest populære Anestasia Brow Wiz, men den er litt stiv i prisen. Heldigvis kommer det stadig nye brynprodukter på markedet, så det er mange prisklasser å velge mellom. Noe som er viktig når du velge produkter til øyenbrynene er å velge riktig farge. Hvis du er i tvil, kjøp heller en nyanse lysere, eller spør noen på parfymeriet.

Mascara

 

 

4. Mascara ~ Sist, men ikke minst, mascara! Har du opplevd at en mascara kan se veldig bra ut på en venninne, men oppføre seg helt annerledes på deg? Folk har ikke helt like øyenvipper, og derfor vil mascaraen se forskjellig ut fra person til person. Jeg foretrekker en naturlig "look", og velger en mascara som gir lengde på vippene framfor volum. 

Selvfølgelig trenger man ikke å gå med sminke i det hele tatt. Jeg tilbringer store deler av sommeren sminkefri. Poenget mitt er at dersom man skal sminke seg er det viktig med en god grunnbase. Tenk kvalitet, ikke kvantum.

 

Hva er dine "must haves" i toalettmappen?

 

#sminke #skjønnhet #beauty #tips #toalettmappe #musthaves


kommentarer: 3Simple Outfit

 • Skrevet 10.03.2015
 • Klokken 18:38

kommentarer: 5Interior Design - Teak Furniture

 • Skrevet 08.03.2015
 • Klokken 21:43

Teak møbler har blitt veldig populært, spesielt de to siste årene. Tidligere kunne man få tak i slike møbler for nesten ingenting, men nå selges de for over tusenlappen i bruktbutikker og på nett. Teak er litt omstridt grunnet hogst av regnskog, men så lenge man kjøper brukt ser jeg ikke problemet. Jeg syns teak møbler er utrolig stilfullt i et moderne og lyst hjem. Fargen på treverket er nydelig, og passer kjempegodt til grønne planeter.

 

#interiør #teak #møbler #interior #design #hjem


kommentarer: Én kommentarOutfit - Black & Blue

 • Skrevet 05.03.2015
 • Klokken 11:10

kommentarer: 3Accessories

 • Skrevet 04.03.2015
 • Klokken 14:44

kommentarer: 5Kingsman

 • Skrevet 03.03.2015
 • Klokken 13:41

Jeg har gledet med noe veldig til filmen Kingsman: The Secret Service! Kinopremieren var sist fredag, og jeg håper jeg får sett den nå til uka.

Filmen handler om en topphemmelig etterretningsorganisasjon som rekrutterer en helt vanlig, men lovende, tenåring inn i byråets treningsprogram. Faren til gutten, Garry Eggsy, døde da han var bare fem år gammel i et hemmelig militært oppdrag, og etterlot seg en medalje og et telefonnummer som bare kan brukes èn gang. Eggsy havner i trøbbel når han blir arrestert for bankkorttyveri, og velger å ringe nummeret, som viser seg å tilhøre Harry Hart (Collin Firth). 

 Jeg er veldig glad i Collin Firth som skuespiller, og ble overbegeistret da jeg fikk vite at han skulle spille i en action- komedie!  Filmen i seg selv ser bra ut, men tror nok det er Collin Firth's rolle som gjør at den får hele 8,2 på Imdb. Jeg liker denne typen action-filmer som ikke tar seg selv så høytidelige. Håper virkelig den lever opp til mine forventninger.

Du kan forresten spille et spill og vinne billetter til filmen, HER.

Så langt har jeg ikke vunnet noe, men jeg syns spillet i seg selv var så artig.

 

#film #kingsman #action #komedie #anbefaling #movie #vinn

//isponset nnlegg


kommentarer: 3Simple Outfit - Black Leather Jacket

 • Skrevet 02.03.2015
 • Klokken 19:12

kommentarer: 6Etsy Finds

 • Skrevet 01.03.2015
 • Klokken 21:56

 

Siren Jewel Soap, HERE.  //  Rockpool Jewel Soap, HERE.

Coconut Bath Soak, HERE.  //  Origami Crane Necklace, HERE.

Copper Pipe Clothing Rack, HERE.  //  Sweet Grapefruit Candle, HERE.

Floral Quote Mug, HERE.  //  Large Glass Jar, HERE.

Jewelry Accessories Organizer, HERE.  //  Leather Backpack, HERE.

Shea Butter Soap, HERE.  //  Moroccan Lantern, HERE.

#finds #wants #etsy #interiør #skjønnhet #interior #beaty #mug


kommentarer: 4Esther Monshouwer

Jeg er en kvinne på 23 år, tatt bachelorgrad i Tromsø og studerer nå i Trondheim. Bloggen min handler om mote, sminke, inspirasjon, og litt om hverdagen min. Konktakt: esther_monshouwer@hotmail.com.
hits