v Hverdag (estmon)


Sommerferie på Santorini

 • Skrevet 08.08.2016
 • Klokken 18:55

Her er et par av bildene fra ferieturen på Santorini. De fleste av bildene under er fra Fira og Oia, som er turistattraksjonene på Santorini, men hotellet vi bodde på lå i Kamari. Vi var der i slutten av juni, noe jeg er veldig glad for nå i ettertid. Høysesongen starter ikke før ut i juli- august, men allerede var det enorme mengder mennesker på øya. Smale gater, høy temperatur, og mye folk, gjorde det vanskelig å komme seg fram i byene. Dette merket vi spesielt i Oia. Men som dere kan se på et av bildene under var de store folkemengdene en severdighet i seg selv.

Alt i alt hadde vi en kjempefin tur, til tross for at det var litt folksomt, og jeg kan anbefale Santorini som reisemål dersom du er ute etter sol og varme.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


kommentarer: Én kommentarBilder fra Halloween

 • Skrevet 05.11.2015
 • Klokken 19:03

 


kommentarer: 3Boligeier!

 • Skrevet 02.08.2015
 • Klokken 22:11

Her er noen bilder fra de første dagene i leiligheten. Jeg har endelig begynt å venne meg til tanken på at denne leiligheten er vår. På overtakelsedagen føltes det fremdeles ut som om jeg var på besøk, og at jeg snart ville være tilbake i den gamle leiligheten. Men litt etter litt begynner jeg å føle meg hjemme her.

 

Man ser lite av leiligheten på bildene, men flere kommer etter hvert.Her demonstrerer jeg hvor romslig det er i klesskapet. Så overlykkelig å endelig ha god plass til oppbevaring.


kommentarer: Ingen kommentarerKingsman

 • Skrevet 03.03.2015
 • Klokken 13:41

Jeg har gledet med noe veldig til filmen Kingsman: The Secret Service! Kinopremieren var sist fredag, og jeg håper jeg får sett den nå til uka.

Filmen handler om en topphemmelig etterretningsorganisasjon som rekrutterer en helt vanlig, men lovende, tenåring inn i byråets treningsprogram. Faren til gutten, Garry Eggsy, døde da han var bare fem år gammel i et hemmelig militært oppdrag, og etterlot seg en medalje og et telefonnummer som bare kan brukes èn gang. Eggsy havner i trøbbel når han blir arrestert for bankkorttyveri, og velger å ringe nummeret, som viser seg å tilhøre Harry Hart (Collin Firth). 

 Jeg er veldig glad i Collin Firth som skuespiller, og ble overbegeistret da jeg fikk vite at han skulle spille i en action- komedie!  Filmen i seg selv ser bra ut, men tror nok det er Collin Firth's rolle som gjør at den får hele 8,2 på Imdb. Jeg liker denne typen action-filmer som ikke tar seg selv så høytidelige. Håper virkelig den lever opp til mine forventninger.

Du kan forresten spille et spill og vinne billetter til filmen, HER.

Så langt har jeg ikke vunnet noe, men jeg syns spillet i seg selv var så artig.

 

#film #kingsman #action #komedie #anbefaling #movie #vinn

//isponset nnlegg


kommentarer: 3My Christmas Pictures

 • Skrevet 31.12.2014
 • Klokken 15:38

kommentarer: 4Sommerdager

 • Skrevet 08.07.2014
 • Klokken 20:17

De siste dagene har det vært kjempevarmt og jeg har derfor tilbringet dagene på stranden, hagen og fjellet. Det er sjeldent at vi har så fint vær her i nord, så dagene må utnyttes til det fulleste. Under ser dere noen bilder fra de siste dagene.Hva har du gjort de siste dagene?

#sommerbilder #hverdag #nordnorge #bilder #blomster #fjelltur


kommentarer: Ingen kommentarerSommerbilder - Nord-Norge

 • Skrevet 28.06.2014
 • Klokken 17:42

Det er utrolig herlig å være tilbake på Andøy! Ovenfor ser dere noen bilder fra turen.

#sommerferie #andøy #bilder #nordnorge #hverdan


kommentarer: 4Sommerbilder

 • Skrevet 11.06.2014
 • Klokken 15:15


På bildet ovenfor var jeg og Joakim på tur med hunden (Ronja) til svigers. Det var en varm idyllisk sommerkveld, men hunden nektet å gå. Hun satte seg på bakbena, og det endte opp med at vi måtte bære henne deler av veien.

Det er ikke ofte jeg legger ut bilder av meg selv, men akkurat disse to likte jeg siden de var så sommerlige. Har lest  flere blogginnlegg om blogg- tips der de sier at man burde gi litt av seg selv (bilder, personlige blogginnlegg, osv.), og lurte på om dette er noe som manglet her. Jeg beundrer de som tørr å legge ut om privatlivet sitt på bloggen, men det er ikke noe jeg har behov for. Det ville dessuten ikke vært noen spennende innlegg i og med at livet mitt er ganske alminnelig. Litt flere hverdagsbilder er noe jeg imidlertid kunne begynt med. Jeg blogger jo i hovedsak for min egen del, men det er artig å vite hva folk syns er spennende.

Hva liker dere å lese om på blogger? Burde jeg gjøre min blogg mer personlig? 

#hverdag #sommerbilder #meninger #bilder 


kommentarer: 6Utfordring - Hopp i havet!

 • Skrevet 01.05.2014
 • Klokken 20:57

Lillesøsteren min ga meg facebook-utfordringen om å hoppe i havet innen 24 timer, og som dere ser ovenfor tok jeg den utfordringen. Bare noen minutter før jeg gikk ut i vannet hadde det både snødd og haglet, men for å kunne kalle meg en ekte nordlending hadde jeg ikke noe annet valg enn å hoppe uti (bokstavelig talt).

Har noen av dere tatt utfordringen?

#hverdag #bading #hoppihavet #utfordring #Trondheim #Lade


kommentarer: 4Bilder fra gårsdagens grilltur

 • Skrevet 27.04.2014
 • Klokken 19:36

Grillturen ved Ladestien ble en stor suksess. Vi fant oss en fin liten fjellhylle ved vannet hvor vi grillet hamburger på stormkjøkken, drakk alkoholfri øl og leste pensum. Jeg hadde tatt med meg godt med klær siden jeg sjeldent stoler på værvarselet (med mindre det er meldt dårlig vær), noe jeg absolutt ikke trengte i og med at det må ha vært 25 grader der vi satt.Hva har dere gjort i helga?

#tur #grilling #sommer #sol #bildedryss #Trondheim #hverdag


kommentarer: 4Dilla på planter

 • Skrevet 09.04.2014
 • Klokken 23:06

I dag var jeg innom Plantasjen og kjøpte frø til kornblomster og sitronmelisse. Både jeg og samboeren min er veldig glad i planer i hjemmet, og begynner snart å fylle opp alle vinduskarmene. Under ser du noen av plantene våre.AloveraplanteChiliplanter ~ Sådd frø fra butikk-kjøpt chili.

Scheffleraplante

SukkulentDill ~ Sådd frø fra PlantasjenBlodappelsinplante ~ Sådd frø fra butikk-kjøpt appelsinPaprikaplanter ~ Sådd frø fra butikk-kjøpt paprikaGleder meg til å så kornblomst og sitronmelisse!

Har du planter innendørs?

#planter #husoghjem #frø #grønt #dyrke #blomster #innendørs #hage #urter #spire #gro #grønnsaker #vår


kommentarer: 3Tur i vårsolen

 • Skrevet 02.04.2014
 • Klokken 20:54

I går tok jeg og samboeren min en tur langs Lade- stien i finværet. Vi koste oss i solen med medbragt kaffe og kladdkake, og tok bilder av den fine utsikten. Jeg må virkelig nyte slike dager, for snart står eksamenstiden for tur.Håper du får en fortsatt fin kveld!

#tur #trondheim #lade #vårsol #finvær #bilder #vår


kommentarer: 4Aloveraplante

 • Skrevet 14.01.2014
 • Klokken 21:57

Var innom Platasjen i dag og kjøpte denne lille aloveraplanten til 15 kr. Til tross for 50% på alle blomster og planter så kjøpte jeg kun denne. Hovedgrunnen til at jeg skulle innom Plantasjen var egentlig for å kjøpe blomsterjord, noe jeg altså ikke gjorde. Har en liten Dracaena Marginata plante som må over i en større potte, men syns det er litt mye å kjøpe en 9 liter-pose med jord.

 


Jeg elsker planter i hjemmet! Det gir varme til rommet og kan brukes som et pynteobjekt på lik linje med andre interiørartikler. Jeg og samboeren min ønsker oss en Ficus Microcarpa Ginseng, men problemet er at vi ikke har noen til å vanne den mens vi er bortreist i feriene.

Noen tips til store hardføre potteplanter?

#Aloveraplante


kommentarer: 4Halloween

 • Skrevet 31.10.2013
 • Klokken 23:20
Halloween-kveld med familiebesøk


kommentarer: Én kommentarSiste sommerdagene

 • Skrevet 26.08.2013
 • Klokken 17:19

Man må nyte de siste sommerdagene på tross av semesterstart, så da blir det pensumlesing ute i sola.

Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: Ingen kommentarerTrondheim

 • Skrevet 24.08.2013
 • Klokken 20:47

Endelig har jeg tatt noen bilder! De siste dagene har det vært fint vær og jeg har fått sett Trondheim fra sin beste side. Noe av det jeg har savnet i Tromsø er parker og uteområder hvor man kan grille og ligge i sola, noe Trondheim har mye av. Selv om jeg savner Tromsø og venner der så er det spennede å flytte til en ny by.
kommentarer: Ingen kommentarerSommer 2013

 • Skrevet 19.08.2013
 • Klokken 14:54

11. dagen i Trondheim og jeg har enda ingen bilder å vise fram. Da skal det sies at jeg ikke har vært så heldig med været. Siden vi nærmer oss slutten av august tenkte jeg det passet seg med en liten oppsummering av sommeren i bilder. Jeg hadde min første forelesning på Dragvoll i dag og en ting er sikkert, jeg kommer til å ha nok å gjøre dette halvåret! Pensumlisten er enorm og stoffet tungt, men jeg gleder meg til å komme i gang.


kommentarer: Ingen kommentarerGårsdagens Fjelltur

 • Skrevet 02.08.2013
 • Klokken 19:54

Det er herlig med sommerferie, spesielt nå som godværet har kommet til nord-norge! Men om en uke reiser jeg nedover til Trondheim for å bli kjent med byen før semesterstart den 13. august. Jeg både gleder og gruer meg til en ny by, med nye mennesker og et nytt studie på et annet universitet.Hva syns dere om turbildene? Syns dere det er spennende eller skremmende å være på flyttefot?


kommentarer: 2Oppsumering av dagen i bilder

 • Skrevet 25.07.2013
 • Klokken 20:44

I dag var det en herlig sommerdag! Det ble en avslappet dag med mye soling, bading og vollyball. Jeg og søstrene mine hadde også en liten photoshoot med smykker av Dick Monshouwer, som jeg vil legge ut i løpet av morgendagen (smykkene kan dere se HER).Hva har dere gjort i dag?


kommentarer: Ingen kommentarerHoftesekk

 • Skrevet 09.07.2013
 • Klokken 17:41

Nå har jeg endelig kjøpt meg en hoftesekk! Det skal bli godt å gå på fjelltur med ordentlig utstyr i stedet for ryggsekker som er for stor eller som sitter ubehagelig. Jeg hadde først planer om å kjøpe Haglöfs Rambler EVO lumbar pack, men fant ut at den ble alt for stor. Da kunne jeg heller bare ha kjøpt en ryggsekk. Så valget mitt ble Bergans Tydal Hip Pack 6L, som ble best i test i kategorien "mest for pengene": Nå skal det bli mange fjellturer framover!


kommentarer: Ingen kommentarerFjelltur & Jentekveld

 • Skrevet 02.07.2013
 • Klokken 21:52

Her er en liten bilde-oppdatering fra de siste dagene. På lørdagen var jeg og kjæresten min på fjelltur (Fløya) for å nytet godværet. Det ble ingen utsiktsbilder fra denne turen, men valgte i stedet å "snik-fotografere" Joakim.På mandag hadde jeg og Berit jentekveld etter svømmingen. Vi koste oss med god middag, vin, ansiktsmaske og litt After Eight.

Berit er en helt fantastisk vert, og skjemte meg bort med å lage pannekake, eggerøre, smoothie og kaffelatté til frokost!

Her er to forskjellige oppsett jeg prøvde på Berit. Det var utrolig artig jobbe med tykt og langt hår i motsetning til mitt tynne. Det er så mye mer man kan gjøre, og så ser det også mye bedre ut.


Hva har du gjort i det siste? Liker dere å ha jentekvelder?


kommentarer: Ingen kommentarerJentekveld!

 • Skrevet 25.06.2013
 • Klokken 13:56

I går hadde jeg og Berit en kjempekoselig jentekveld med svømming, ansiktsmaske, manikyr, vin og hjemmelaget (sunn) sjokolade! Det er så herlig å pleie kroppen og slappe av med god mat og godt selskap

Sjokoladen Berit laget var bare helt nydelig! Og vi kunne spise den med god samvitighet.


Tiden går fort når man koser seg, og jeg begynte ikke å gå hjem før klokka var to. Det er herlig med midnattsol.


Liker dere jentekvelder? Hva gjør du for å pleie kroppen?


kommentarer: Ingen kommentarerGårsdagens fjelltur

 • Skrevet 19.06.2013
 • Klokken 14:56

Her er bilder fra utsikten på Fløya. Jeg og to venninner bestemte oss for å ta en liten trimtur, og da passet Fløya ypperlig. Merker at det blir veldig trist å forlate Tromsø. Kommer til å savne både byen og menneskene!


kommentarer: Ingen kommentarerBachelor-grad i boks!

 • Skrevet 16.06.2013
 • Klokken 11:00

Jeg hadde siste eksamen på fredagen, og kan nå si at jeg har en bahelor-grad i Samfunnsøkonomi! Så herlig å endelig ha en utdannelse, og like herlig er det at jeg har sommerferie. Dette blir min første fri helg på syv uker, og den nytes optimalt med å sove ut etter syv uker med underskudd på søvn. Helt fri blir det derimot ikke. Jeg og samboeren min holder på å pakke fordi vi skal flytte til Trondheim. I tillegg til det er jeg på jakt etter sommerjobb, og leverer CV og attester til alle butikkene i byen.
Håper der alle får en fantastisk fin sommerferie!

 


kommentarer: Ingen kommentarerAnniversary

 • Skrevet 05.06.2013
 • Klokken 23:11

I dag har jeg og min kjære 2års jubileum. Tiden går fort! Rart å tenke på at han ikke var en del av livet mitt for to år siden, og nå kan jeg ikke se for meg livet mitt uten han
kommentarer: Ingen kommentarerStorrengjøring

 • Skrevet 04.06.2013
 • Klokken 21:08

Her er bilder fra gårsdagens storrengjøring. Sminkefri, fett hår og utslitt etter tre timer med rydding. Sammenlagt ble det fem timer med støvsuging, vasking og rydding, nonstop. Når jeg først er i gang med rengjøring så finnes det ingen ende på det. Jeg finner stadig flere ting jeg kan gjøre, som f.eks. kaste gammel sminke, rydde bort klær, kaste klær, tørke støv, vaske dusjen, osv. Det forklarer hvorfor det er så mye rot i bakgrunnen på bildet, til tross for tre timers arbeid! Bakgrunnen for storrengjøringen var at samboeren min kom hjem i går etter tre uker. Utrolig godt å ha han hjemme!

Jeg hadde planer om å trene i går, men fant fort ut at husarbeid var nok trening for en dag.Sol = fregner


kommentarer: Ingen kommentarerGodværs bilder

 • Skrevet 01.06.2013
 • Klokken 22:50

Her er noen godværsbilder fra i dag. Jeg var på stranden og grillet med koselige folk. Man må jo nyte det fine været til tross for at det er eksamenstider. Dessuten trengte jeg litt avkobling!Hva har du gjort i dag?


kommentarer: Ingen kommentarerDømmende blikk

 • Skrevet 23.05.2013
 • Klokken 22:04

De siste dagene har det vært kjempefint vær i Tromsø. Jeg har sittet ute på universitetet og lest, noe som har ført til at jeg har blitt ganske solbrendt (til tross for mye solkrem). I dag var det tyve grader ute og jeg holdt på å svette der jeg satt.

Merkelig nok fikk jeg flere stygge blikk fra både eldre og yngre jenter fordi jeg gikk lettkledd. Det er sjeldent at det er så varmt her i Tromsø, så hvis det noen sinne passer seg å gå i shorts så er det nå. Da skal det sies at jeg gikk i litt kortere shorts enn mange andre hadde følt seg komfortabel å gå med, men da igjen, jeg så mange eldre damer sitte i hagene sine i bare bh/bikini overdel. Det er merkelig hvordan mange har dannet seg et bilde om hva som er greit å ha på seg i forhold til tid og sted. Enkelte mener at det ikke er akseptabelt å gå med kort shorts i byen/universitet, men at det er greit å sitte i bikini i hagen sin. Tror nok det er en kombinasjon av janteloven og sosiale normer som er ute og går.

Jeg lar meg ikke påvirke av andres meninger når det kommer til klesveien, men det er likevel ikke trivelig å få stygge blikk. Jenter kan være veldig harde mot hverandre når det kommer til klesveien, og spesielt dersom de mener at det er noen som går for lettkledd/utfordrende. Jeg har tatt meg selv i å dømme andre for å gå "for" utfordrende, noe jeg ikke er stolt av. Jeg har jo ingen rett i å si hva andre kan eller ikke kan gå med. Alle burde kle seg slik de selv ønsker.Ja, jeg vet, dette er et klisjé-innlegg der jeg sier det stort sett alle tenker! Men men, selv om det er mange som tenker slik så er det likevel også mange som ikke følger dette i praksis.


kommentarer: Én kommentarOppsumering i bilder

 • Skrevet 19.05.2013
 • Klokken 23:11Her er en liten oppsumering av uken min. Foruten om eksamenslesing har de siste dagene stort sett dreiet seg om mat og trening.


kommentarer: 2Totoro Drawing

 • Skrevet 18.05.2013
 • Klokken 18:20

Trengte en pause fra eksamenslesingen, og tenkte jeg skulle sitte ned og tegne, noe jeg ikke har gjort på evigheter. Det endte opp med at jeg tegnet Totoro
kommentarer: 417. Mai

 • Skrevet 17.05.2013
 • Klokken 21:30

Gratulerer med dagen alle sammen! Jeg feiret 17. mai på Røde Kors huset med masse kake og godt selskap. Dette er første året jeg har sett på både barnetog og borgertog, så jeg ble litt overivirig med å knipse bilder (bort i mot 50 bilder). Her er et par av bildene fra dagen i dag.Hvordan har dere feiret 17. mai?


kommentarer: Ingen kommentarerEksamen

 • Skrevet 16.05.2013
 • Klokken 12:15
I det dere leser dette innlegget sitter jeg og venter på at eksamensoppgaven skal bli utdelt. Dette er min første av fire skoleeksamener dette semesteret, og faget er foretakstrategi. Krysser fingrene for at det går bra!

 

Exam

 


kommentarer: Ingen kommentarerDagen I Dag

 • Skrevet 10.05.2013
 • Klokken 23:26

Her er litt bilder fra dagen i dag. Samboeren min har reist hjem til familien for et par uker, så jeg må prøve å gjøre det koselig for meg selv. Har kjøpt inn masse frukt, bær og annet godt, og skal pakke meg inn i pledd og fordype meg i pensumbøker Håper alle får en fin kveld!
kommentarer: Ingen kommentarerKos i hverdagen

 • Skrevet 06.05.2013
 • Klokken 22:53

Her i huset nytes kvelden med blåbær, brownies og Game of Thrones! Har akkurat kommet tilbake fra svømming, etterfulgt av badstue, og er klar for å ta resten av kvelden med ro.Håper alle får en koselig kveld.


kommentarer: Ingen kommentarerIs I Solveggen

 • Skrevet 05.05.2013
 • Klokken 22:51

Her er noen bilder fra dagen min på universitetet. Kjæresten min kom en liten tur innom, så da ble de pause i jobbingen og is i solveggen. Selv om hverdagen er hektisk så må man puste ut innimellom og nyte dagen.

God natt alle sammen!


kommentarer: Ingen kommentarerYogurt Heaven

 • Skrevet 04.05.2013
 • Klokken 21:53

Jeg og kjæresten min dro en tur til Jekta storsenter i dag og forelsket oss i Yogurt Heaven! Jeg hadde hørt om denne butikken fra venner og kjente, men det var ikke før nå at jeg prøvde yoghurten deres. Elsker at man kan forsyne seg selv med både yoghurt og strøssel, og at de har et så stort utvalg. Jeg valgte oreo- og kiwiyoghurt med sjokoladestrøssel, blåbær og jordbær på toppen. Yoghurtisen koster 22 kr per hekto, så det er fort at man kommer opp i en hundrelapp. Synn at noe så godt skal være så dyrt.

Nammm

Bilder hentet fra google.com

 

Har dere smakt yoghurtis fra Yogurt Heaven?


kommentarer: Ingen kommentarerHerlig dag!

 • Skrevet 03.05.2013
 • Klokken 12:02

Startet dagen med en intensiv treningsøkt, noe som var spesielt deilig siden jeg ikke har hatt muligheten til å trene så mye i det siste. Etter treningen unnet jeg meg havregrøt med smør, sukker og masse kanel. Så nå jeg jeg god og mett til å starte på en effektiv jobbeøkt med hjemmeeksamen!

Namm

Håper alle får en fantastisk fin dag.


kommentarer: Ingen kommentarerKose seg på universitetet

 • Skrevet 21.04.2013
 • Klokken 09:43

Her tilbringes helgen fortsatt på universitetet!
kommentarer: Ingen kommentarerHelg på universitetet

 • Skrevet 20.04.2013
 • Klokken 14:06

Det blir ikke noe avslapping på meg denne helgen, den skal tilbringes på universitetet. Må innrømme at det er en stund siden jeg våknet kl. 08.00 på en lørdag, men til min forbauselse så var jeg veldig opplagt. Jeg holder på med en hjemme-gruppe-eksamen, og det innebærer lange dager på universitetet framover.Håper dere får en fin helg!


kommentarer: Ingen kommentarerPåskebilder

 • Skrevet 06.04.2013
 • Klokken 14:05~ ♥ ~

 


kommentarer: Én kommentarOstekake

 • Skrevet 27.03.2013
 • Klokken 18:15

Baket her om dagen for første gang ostekake. Det skulle være en litt forsinket bursdagskake til storesøster. Ble veldig fornøyd med resultatet!Oppskrift:

250 gr Digestivekjeks
125 gr smør
300 gr Philadelphiaost
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 beger lettrømme
3 dl kremfløte
1 pk sitrongelé


kommentarer: Ingen kommentarerSick

 • Skrevet 27.03.2013
 • Klokken 11:48
kommentarer: Ingen kommentarerPåskeferie

 • Skrevet 25.03.2013
 • Klokken 20:20

Måtte ta meg en liten tur ut i finværet til tross for at jeg er syk. Håper at jeg får vært med på en skitur med familien i påsken, men akkurat nå ser det mørkt ut.

På bildet har jeg på meg jakken fra Vero Moda (som min fantastiske kjæreste kjøpte til meg).

 God påske!


kommentarer: Én kommentarKveldskos

 • Skrevet 15.03.2013
 • Klokken 23:46

Etter en herlig svømmeøkt, etterfulgt av badstue, koser jeg meg nå med te og tørket tranebær ♥ Det er utrolig deilig å svømme når man er støl etter styrketrening, samtidig som det er god kondisjonstrening.

God natt!


kommentarer: Ingen kommentarerSøsken!

 • Skrevet 10.03.2013
 • Klokken 20:09

Ny studie viser at søstre gjør oss lykkeligere (artikkel finner du her). Dette er noe jeg alltid har vist. Søstrene mine har bidrat noe enormt til min lykke opp gjennom årene, og jeg håper at jeg har bidrat like mye til deres. Disse studiene viser også at brødre har en positiv betydning, men at søstre er altså enda litt bedre. Vet ikke hvordan forholdet til brødre er, men jeg har selv en bror som jeg er utrolig glad i, men vi snakker ikke like åpent om følelser slik som jeg gjør med søstrene mine. Men jeg vil ikke si at det ene er bedre enn det andre. Jeg er like glad i alle søskene mine, og de bidrar til min lykke på hver sin måte


I know, litt klisjè. Men de har en stor plass i livet mitt, så det skulle vel bare mangle at de fikk et innlegg i bloggen min.


kommentarer: Ingen kommentarerGod start på dagen!

 • Skrevet 08.03.2013
 • Klokken 11:38

God morgen!

I dag våknet jeg opp med mye energi, og tok meg derfor en treningsøkt. Ingenting er så godt som å få trent kroppen tidlig på morgenen. Da er det lite folk på treningssenteret, og man sitter igjen med en god følelse resten av dagen. Jeg har den luksus at jeg bor 5 min (gangavstand) fra treningssenteret mitt,og kan dermed dusje hjemme uten å måtte sitte i svette treningsklær på bussen.

Nå sitter jeg med Moroccanoil treatment i håret. Er spent på om jeg merker noen forskjell!

Syns ikke det er noe særlig å legge ut bilde av meg selv i speilet, men nå gjør jeg det likevel. Her er meg i garderoben etter trening, sminkefri og med fett hår :)

Hvordan har deres dag vært så langt?


kommentarer: 4Tapas

 • Skrevet 03.03.2013
 • Klokken 15:21

Bilder fra tapas-middagen vi hadde forrige helg. Det ble ikke så mange retter, men det var utrolig godt. Vi lagde hvitløkssopp, spnaske kjøttboller, chilipotet, foccacia-brød og alioli.Nammm


kommentarer: 2Esther Monshouwer

Jeg er en kvinne på 23 år, tatt bachelorgrad i Tromsø og bor nå i Trondheim. Bloggen min handler om mote, skjønnhet, interiør, diy, inspirasjon, og litt om hverdagen min. Konktakt: esther_monshouwer@hotmail.com.
hits