4 Makeup Bag Essentials!

  • Skrevet 12.03.2015
  • Klokken 21:51

 

Det handler ikke om hvor mange produkter du har, men om å finne de produktene som passer deg. Det er for eksempel veldig viktig at du velger en BB Cream eller foundation som er tilpasset din hudtype (og ikke minst hudtone). At huden skal se sunn og naturlig ut er det absolutt viktigste med hele sminkerutinen. Dersom du er i tvil på hvilket merke du skal velge er det mulig å spørre om små testere på parfymeriet eller gjøre litt research på nett. Under kan dere se mine 4 "must haves" innen sminke nå mot sommeren.
BB Cream

 

 

 1. BB Cream ~ Jeg liker å bruke BB cream hele året, men syns det er spesielt viktig mot sommeren. Da er det deilig å la huden puste litt, og la den naturlige gløden komme fram. BB Cream gir masse fuktighet til huden, noe som kan komme godt med i sommervarmen. 

Bronzer

 

 

 2. Bronzer ~ Jeg, som veldig mange andre, elsker bronzer! Huden får en fin utstråling og varme, samtidig som man kan skape dybde i ansiktet ved hjelp av litt contouring. Min favoritt for tiden er Guerlain sin bronzer. Den har litt skimmer i seg, men det vises bare i sollys. 

Brow

 

 

 3. Brow ~ Jeg gir øyenbrynene mye oppmerksomhet når jeg sminker meg. Ofte fyller jeg inn brynene litt selv om jeg ellers ikke har på meg sminke. Noen er skapt med fyldige bryn, men for oss andre finnes det en del produkter som kan være til hjelp. Av brynprodukter er den mest populære Anestasia Brow Wiz, men den er litt stiv i prisen. Heldigvis kommer det stadig nye brynprodukter på markedet, så det er mange prisklasser å velge mellom. Noe som er viktig når du velge produkter til øyenbrynene er å velge riktig farge. Hvis du er i tvil, kjøp heller en nyanse lysere, eller spør noen på parfymeriet.

Mascara

 

 

4. Mascara ~ Sist, men ikke minst, mascara! Har du opplevd at en mascara kan se veldig bra ut på en venninne, men oppføre seg helt annerledes på deg? Folk har ikke helt like øyenvipper, og derfor vil mascaraen se forskjellig ut fra person til person. Jeg foretrekker en naturlig "look", og velger en mascara som gir lengde på vippene framfor volum. 

Selvfølgelig trenger man ikke å gå med sminke i det hele tatt. Jeg tilbringer store deler av sommeren sminkefri. Poenget mitt er at dersom man skal sminke seg er det viktig med en god grunnbase. Tenk kvalitet, ikke kvantum.

 

Hva er dine "must haves" i toalettmappen?

 

#sminke #skjønnhet #beauty #tips #toalettmappe #musthaves


kommentarer: 3
Silje Eriksen

12.03.2015 kl.23:02

Mine must haves er blant annet urban decay naked palett :-)

Iselin Renée

13.03.2015 kl.09:28

Så masse fint :)

Ida Larsen

13.03.2015 kl.16:49

Så mye gode produkter!! :)

Legg igjen en kommentar

Esther Monshouwer

Jeg er en kvinne på 23 år, tatt bachelorgrad i Tromsø og bor nå i Trondheim. Bloggen min handler om mote, skjønnhet, interiør, diy, inspirasjon, og litt om hverdagen min. Konktakt: esther_monshouwer@hotmail.com.
hits