Kingsman

  • Skrevet 03.03.2015
  • Klokken 13:41

Jeg har gledet med noe veldig til filmen Kingsman: The Secret Service! Kinopremieren var sist fredag, og jeg håper jeg får sett den nå til uka.

Filmen handler om en topphemmelig etterretningsorganisasjon som rekrutterer en helt vanlig, men lovende, tenåring inn i byråets treningsprogram. Faren til gutten, Garry Eggsy, døde da han var bare fem år gammel i et hemmelig militært oppdrag, og etterlot seg en medalje og et telefonnummer som bare kan brukes èn gang. Eggsy havner i trøbbel når han blir arrestert for bankkorttyveri, og velger å ringe nummeret, som viser seg å tilhøre Harry Hart (Collin Firth). 

 Jeg er veldig glad i Collin Firth som skuespiller, og ble overbegeistret da jeg fikk vite at han skulle spille i en action- komedie!  Filmen i seg selv ser bra ut, men tror nok det er Collin Firth's rolle som gjør at den får hele 8,2 på Imdb. Jeg liker denne typen action-filmer som ikke tar seg selv så høytidelige. Håper virkelig den lever opp til mine forventninger.

Du kan forresten spille et spill og vinne billetter til filmen, HER.

Så langt har jeg ikke vunnet noe, men jeg syns spillet i seg selv var så artig.

 

#film #kingsman #action #komedie #anbefaling #movie #vinn

//isponset nnlegg


kommentarer: 3
Ida Lyrics

03.03.2015 kl.14:09

kult!

Egeo

03.03.2015 kl.15:02

Denne gleder jeg meg til å se!

Connie Andersen

03.03.2015 kl.22:05

spennende :)

Legg igjen en kommentar

Esther Monshouwer

Jeg er en kvinne på 23 år, tatt bachelorgrad i Tromsø og bor nå i Trondheim. Bloggen min handler om mote, skjønnhet, interiør, diy, inspirasjon, og litt om hverdagen min. Konktakt: esther_monshouwer@hotmail.com.
hits