Det Nye

  • Skrevet 26.02.2015
  • Klokken 22:25

Nylig var jeg så heldig som fikk tilsendt februarutgaven av DET NYE i posten. I kveld fikk jeg endelig tid til å sette meg ned med en kopp kaffe og kose meg med bladet. Det er så herlig å slappe av og få påfyll av inspirasjon  Det Nye er et av mine favoritt- blad, men som student jeg har ikke hatt muligheten til å kjøpe det så ofte de siste årene.Jeg har en forkjærlighet for interiør, og elsker å lese om hvor folk får tak i møbler og pyntegjenstander. Det er så spennende å se bildet fra andres hjem, og hvordan de kombinerer farger og teksturer. 

Mote- og skjønnhetsartiklene får meg virkelig i shoppinghumør. Elsker den sporty vår-trenden!  

Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu's for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven).

Toalettmappen fra Lulu's er kjempenydelig, og har en verdi på kr 399. Den kommer i fargen "iris"og har plass til det nødvendigste av makeup og hudpleieprodukter. Den er laget i et slitesterkt material, og er derfor godt egnet til å ta med deg på reiser. Tilbudets totalverdien er kr 694!

Du kan lese mer om tilbudet HER.

 

//sponset innlegg

#detnye #mote #fashion #skjønnhet #inspirasjon #tilbud #sponset

 


kommentarer: 2
Silje S. Lopez

27.02.2015 kl.00:50

Elsker det bladet <3

Iselin Renée

27.02.2015 kl.09:56

Fint blad det :)

Legg igjen en kommentar

Esther Monshouwer

Jeg er en kvinne på 23 år, tatt bachelorgrad i Tromsø og bor nå i Trondheim. Bloggen min handler om mote, skjønnhet, interiør, diy, inspirasjon, og litt om hverdagen min. Konktakt: esther_monshouwer@hotmail.com.
hits